Expositie Ruimte voor Kunst en De Natuur

Bezoek van 1 oktober tot 16 oktober de interactieve tentoonstelling van Ruimte voor Kunst. Deze eerste tentoonstelling staat in het teken van de Natuur.

OPENINGSAVOND: 30 september 19.30

Do-Zo : 12:00 tot 17:00

Kunstwerkplaats Möllerwerf
Oude Boekeloseweg 33e Hengelo 7552DC

Metin Yirtici, Michael Stockfish, Nicole Schyns en Renske Schilt scheppen Ruimte voor Kunst/Natuur. Een ruimte waar ze laten zien hoe de natuur hen inspireert. Ze tonen een diversiteit aan foto’s, tekeningen en schilderijen in een omgeving die het publiek uitnodigt te kijken, te beleven en om zelf kunst te maken met materialen uit de natuur. Voor deze tentoonstelling maakten de kunstenaars elk een extra werk waarin ze elementen van elkaars werk verwerkten.

Workshops en Lezingen

Tijdens de tentoonstelling periode zijn workshops en lezingen te bezoeken. Voor meer informatie en opgave van deelname kunt u de website https://www.ruimtevoorkunst.nu/ bezoeken.

De kunstenaars

Fotograaf Metin Yirtici laat zich inspireren door de vergankelijkheid van de natuur. Zijn werk laat de schoonheid van vergankelijkheid in intieme portretten van flora zien.

Michael Stockfish laat zich inspireren door dieren en de mens. In zijn verrassende en wonderlijke tekeningen, worden mens en dier met elkaar verweven.

Nicole Schyns werk is geïnspireerd door de materialen uit de natuur. Ze verwerkt deze materialen letterlijk in haar abstracte schilderijen en collages en maakt zo een nieuwe, haast meditatieve natuur, die uitnodigt tot verstilling en rust.

Renske Schilt laat zich inspireren door de schoonheid van de natuur. In haar schilderijen en tekeningen van bloemen, dieren, landschappen en mens, viert zij de schoonheid van kleur, vorm en lichtval.

Ruimte voor kunst

Ruimte voor Kunst is een initiatief bedacht door Metin Yirtici, Michael Stockfish, Nicole Schyns en Renske Schilt. Het initiatief nodigt kunstenaars uit te onderzoeken wat hen verbindt. Waar halen ze inspiratie uit, wat drijft hen kunst te maken en hoe kunnen kunstenaars uit verschillende disciplines zich met elkaar verbinden en elkaar inspireren? Ze scheppen samen een ruimte waarin dit zichtbaar en beleefd kan worden door het publiek.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.