Open Ateliers Hengelo

Dit jaar doe ik mee met Open Ateliers Hengelo.
Omdat mijn kleine atelier momenteel propvol staat met schilderijen in de maak voor de expositie van Ruimte voor Kunst in oktober, zal ik mijn Open atelier in Kunstwerkplaats Möllerwerf houden. Een aantal werken zijn daar te bezichtigen. Portretten en stillevens, landsschappen. Ook zal ik er live schilderen. Er zijn dat weekend meerdere kunstenaars te bezoeken op de werf! U bent van harte uitgenodigd

Op vrijdag 14 juli is de opening van de expositie van werken van alle deelnemende kunstenaars bij A-Galerie. Mijn werk “Zicht op Twentekanaal Hengelo’ is daar te bezichtigen.


adressen:
De Möllerwerf ligt aan de Oude Boekeloseweg 33e te Hengelo, rechts van de Boekelosebrug, op het voormalige Möller en Co terrein.

A-Galerie , Steynstraat 16, Hengelo

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.