Nieuwe Meesters van het Twentse Landschap

Tentoonstelling in De Museumfabriek Enschede


Tijdens de opening in De Museumfabriek

Gisteren was de opening van de tentoonstelling “Nieuwe Meesters van het Twentse landschap in De Museumfabriek in Enschede. De tentoonstelling is in samenwerking met de krant Tubantia, Het Rijksmuseum Twenthe/De Museumfabriek georganiseerd n.a.v de prachtige tentoonstelling ‘Onderweg naar Bentheim. Twente door de ogen van Ruisdael, Hobbema en Waterloo’ in het Rijksmuseum Twenthe. Ik was zeer vereerd dat mijn schilderij “Witteveen Hooglanders’ werd geselecteerd voor de tentoonstelling.

In de krant:

https://www.tubantia.nl/enschede/ontroering-en-zorg-bij-opening-expo-twentse-landschapsschilders-de-schoonheid-is-er-nog-maar-ze-staat-wel-onder-druk~a7734534/

De opening werd druk bezocht met 300 aanwezigen. Johanna Ter Steege, die ik schilderde voor ‘Sterren op het doek’ deed o.a. het openingswoord. Het was leuk om haar te horen vertellen over dat niemand haar tijdens die uitzending herkende. Na haar praatje hebben we er samen hartelijk om gelachen. De tentoonstelling is nog tot 31 maart te zien in De Museumfabriek.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.