Contact

Schilderij in opdracht

 

 

Wilt u een schilderij speciaal voor u geschilderd ? Een portretschilderij, stilleven, landschap of bijzonder erfstuk of herinnering laten vastleggen?

Stuur mij een bericht met uw idee en ik neem contact met u op.

Een portretschilderij laten maken

 

Een geschilderd portret is een bijzonder bezit. Het is een schilderij waarop niet enkel de weergave van de geportretteerde te zien is, maar ook de artistieke kijk van de kunstenaar op de geportretteerde.

 

Als u mij opdracht geeft krijgt u een schilderij dat met aandacht, kunde en liefde werd gemaakt.

 

U kunt mij een vrijblijvend bericht sturen als u graag een portretschilderij wil laten maken. Ik maak graag nader kennis met u om een en ander te bespreken en u te informeren over het maakproces.

 

Kosten en leveringstijd

 

De kosten van een schilderij laten maken zijn afhankelijk van de grootte en van gedetailleerdheid van het beeld. Stuur mij een bericht met uw wensen en ik maak een offerte voor u.

 

 

Portret kosten

De kosten voor het maken van een portretschilderij zijn van verschillende factoren afhankelijk. De belangrijkste zijn hoeveel van de geportretteerde zichtbaar is en de gedetailleerdheid van de omgeving.

 

Een portret met enkel hoofd en schouders leent zich meer voor een kleiner formaat doek, terwijl grotere doeken meer geschikt zijn voor half-figuur, ten voeten uit, of complexere achtergronden.

Meerdere personen op het schilderij zullen ook de prijs beïnvloeden. Voor een dubbelportret of bijpassend portret geldt een korting van 10% voor het 2e portret.

In het kennismakingsgesprek zal ik proberen een schatting te maken voor u, na het ontwerpen van het schilderij zal ik u een prijsopgave sturen.

 

U kunt een portret (kopstuk=hoofd +stukje schouders) laten maken vanaf 2250,- . Dit is inclusief  foto/schetssessie en ontwerpfase en btw.

 

Hieronder ziet u een voorbeeld van prijzen. Dit zijn vanaf prijzen. Er zijn meerdere formaten doeken mogelijk.

Kosten voorbeeld
Hoofd + klein stukje schouders
€2250
Borststuk
€3600
Kniestuk-half-figuur
€5450
Ten voeten uit
€7200
Handen in grote bijrol
€+ 500

Voor aanvang van het schilderwerk vraag ik een aanbetaling van 50%. Mocht u onverhoopt toch afzien van de opdracht in deze fase, dan vraag ik een vergoeding van 10 % voor al geleverde diensten.

 

Tegen meerprijs kan ik het schilderij voor u laten inlijsten.

De levertijd van een schilderij is 8 tot 15 weken, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de voorstelling en de droogtijden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie? U bent welkom een bericht te sturen en ik antwoord u spoedig terug.

Renske Schilt

info @ renskeschilt.nl

Stuur een bericht